Temadag 2017

Rygestopbasens temadag har i år ”Rygestopindsatsens resultater og hjælpemidler” som overskrift. Fokus vil være på de nyeste tal på effekten af rygestopindsatsen i Danmark samt erfaringer med og tilskud til NRT og anden rygetrangsreducerende medicin. Også i år bidrager en international forsker til temadagen: Professor Hans Gilljam fra Karolinska Instituttet holder oplæg om at kvitte snus, og om snus kan bruges som en del af rygestopbehandlingen. Du kan se programmet her.

Temadagen bliver afholdt den 28. november 2017 kl. 9.15-15.30 på Bispebjerg Hospital i Uddannelsescenterets auditorium, Tuborgvej 235, 2400 København NV.  

Prisen er 180 kr. pr. deltager.

Sidste tilmeldingsfrist er overskredet. Ved framelding skal sekretariatet kontaktes. Du kan se telefonnummer, telefonåbningstid samt mailadresse til højre i skærmbilledet.

Kurser 2018

Rygestopbasen undersøger i øjeblikket muligheden for at lave en workshop om rådata i Jylland. Hvis du er interesseret i at deltage i denne workshop, kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med kontaktoplysninger. Vi kontakter så de interesserede, når der er basis for en workshop - der vil ikke være generel tilmelding til dagen.

Du er her: Hjem Kurser og temadag